Zoeken

Huwelijk Isa Pantoja met Marokkaanse verloofde veroorzaakt familieruzie

21 februari 2023 - 14:00 - Cultuur

©

De Spaanse zangeres Isa Pantoja en haar Marokkaanse verloofde, Ashraf Beno, zullen in oktober trouwen, waarschijnlijk zonder de instemming en de aanwezigheid van hun naaste familieleden. Ze keuren de verbintenis af.

De meningsverschillen tussen Isa Pantoja en haar broer Kiko en de ruzie tussen haar moeder Isabel en haar toekomstige schoonzoon, Ashraf Beno, veroorzaakt samen met de vermeende afwijzing van de ouders van Beno, ernstige twijfels over dit huwelijk, dat aanvankelijk in Dakhla in de Marokkaanse Sahara zou plaatsvinden, maar uiteindelijk in Andalusië, in Cadiz of in Sevilla zal worden gehouden. Isa zal voor de gelegenheid twee jurken dragen, een witte trouwjurk en een Marokkaanse kaftan, meldt La Razón.

Lees ook: Isabel Pantoja en Marokkaanse verloofde niet gehaast om te trouwen

"De ouders van Ashraf houden niet van Isa. Ze bezoekt hen niet. En als ze wel op bezoek gaan blijft Isa in de auto en gaat Ashraf alleen naar boven. De relatie tussen Beno en zijn vader is ook niet goed. Het is een zeer hardwerkende man, een mooi mens, die niet van de showbusiness en zo houdt. Hij wil dat zijn zoon op een ander gebied gaat werken", vertelde een buurman van de familie Beno vorige week aan het programma ’Sálvame’.

In antwoord op deze verklaring verzekerde Isa Pantoja dat ze wel degelijk "een relatie" heeft met de ouders van haar Marokkaanse verloofde. "Het is niet waar dat we niet met elkaar kunnen opschieten. Ik kom bij hen thuis, mijn zoon is zelfs bij hen gebleven toen ik moest werken. Ik vond het niet leuk dat ’Sálvame’ alles naar het niveau van religie en machismo bracht. Ik vind het straf en zeer ernstig, want het zijn dit soort opmerkingen die sociale media vullen met haatberichten", verduidelijkte ze.

Lees ook: Actrice Fatima Ezzahra Lahrech trouwt met model (foto)

Ashraf heeft "veel last" van de situatie en van het feit dat zijn ouders er niet bij zullen zijn op deze belangrijke dag in zijn leven, zegt één van zijn familieleden. Hij zegt ook dat Bento geen contact meer heeft met zijn schoonmoeder, sinds hij de Pantojas "een klote familie" noemde. De schoonmoeder zal naar verwachting zingen op de huwelijksreceptie. Kiko, de broer van Isa, heeft ruzie met zijn zus en wordt niet verwacht. Ondertussen zet Isabel Pantoja haar tournee door de Verenigde Staten voort. Na Miami en New York reist ze door naar Los Angeles en Puerto Rico.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team