Zoeken

Intershipping stopt ticketverkoop Sète-Tanger

11 juli 2021 - 15:40 - Marokkanen in het buitenland

©

De rederij Intershipping heeft na een enorme toevloed van reizigers, aangekondigd dat de haven van Sète verzadigd is. De kaartverkoop werd op zaterdag 10 juli tijdelijk opgeschort.

De rederij Intershipping heeft van de Marokkaanse regering de opdracht gekregen om de schepen Victoria I en Romantika te exploiteren, maar het bedrijf slaagt er niet langer in om de reizigersstroom te bevatten, meldt Le360 dat een persbericht van de directie van de rederij citeert.

Intershipping kiest er daarom voor om tijdelijk te stoppen met de kaartverkoop, om haar huidige capaciteit aan te passen. De twee schepen hebben een totale capaciteit van 4000 passagiers en 1000 auto’s.

"Reserveringen of ticktets kopen zijn niet meer mogelijk in de haven van Sète, enkel passagiers met tickets die via onze website zijn gekocht, zullen toegang krijgen tot onze schepen," aldus de maatschappij op haar website.

Intershipping kondigde ook aan dat haar website tot 12 juli in onderhoud is en dat de reizen vanuit de haven van Sète in Frankrijk volgeboekt zijn voor de data van 10, 13, 15 en 17 juli.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team