Zoeken

Hotel Cristiano Ronaldo in Marrakech verwelkomt eerste gasten

16 maart 2022 - 19:00 - Marokko

©

Het Pestana CR7 Marrakech hotel, eigendom van de Portugees voetballer Cristiano Ronaldo, verwelkomt sinds 1 maart 2022 gasten.

Als resultaat van een bijna zes jaar durend partnerschap tussen de hotelketen Pestana en voetballer Cristiano Ronaldo, is het Pestana CR7 Marrakech gebouwd, zo meldt Europa Press. Het nieuwe hotel ligt aan de Avenue M in Marrakech, op vijf kilometer van de luchthaven en vier kilometer van het Djemaa el-Fna plein in de oude medina van de stad.

Lees ook: Zoveel kost een nachtje in het hotel van Cristiano Ronaldo in Marrakech

Het hotel heeft 174 kamers, een businesscentrum, een spa, een zwembad en een fitnessruimte. Bovendien biedt het hotel, waar de Marokkaanse en Portugese culturen harmonieus samengaan, zijn gasten vrijetijdsactiviteiten zoals tochten per kameel of jeep door de woestijn, zwemmen bij de watervallen van Ouzoud in het Atlasgebergte of bergbeklimmen (op 4000 meter hoogte).

Lees ook: Cristiano Ronaldo in Marrakech verwacht

Belangstellenden kunnen online boeken op de website van Pestana CR7 Marrakech of per telefoon. Een overnachting in een eenpersoonskamer kost minimaal 199 euro. Met de opening van het hotel "Pestana CR7 Marrakech", heeft het Pestana CR7 nu drie hotels in Marokko na Casablanca en Tanger.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team