Zoeken

Hiba Abouk: Achraf Hakimi al vergeten

25 augustus 2023 - 19:00 - Sport

©

In september zullen de lezers van één van de meest bekende Engelstalige maandbladen voor vrouwen de Spaanse actrice Hiba Abouk, ex-vrouw van Achraf Hakimi, mooier dan ooit op de cover zien.

Enkele maanden na de rumoerige scheiding van de Marokkaanse international Achraf Hakimi, beschuldigd van verkrachting door een 24-jarige Française, probeert Hiba Abouk verder te gaan met haar leven. Ze staat op de cover van de septembereditie van InStyle, één van de bekendste Engelstalige maandbladen voor vrouwen die zich focussen op beroemdheden en hun stijl.

Lees ook: Hiba Abouk haalt uit naar Achraf Hakimi: "Hij had niets!"

Hiba Abouk draagt op de cover een prachtige diepgroene jurk die vertrouwen en elegantie uitstraalt. Op haar Instagram-account deelde de actrice de cover met haar 1,7 miljoen volgers, met het bijschrift "COVER GIRL" en een ster-emoji. Ze legde uit dat september altijd haar favoriete maand is geweest. "Sta jezelf toe om te dromen en maak je dromen waar," voegt de 36-jarige actrice eraan toe.

Lees ook: Hiba Abouk schittert zonder Achraf Hakimi op filmfestival Cannes

Volgens de website Essentiallysports weerspiegelt Abouk’s verschijning op de cover van InStyle de aanzienlijke invloed die de actrice heeft. Maar het versterkt ook haar gewaagde verklaring waarin ze stelde populairder te zijn dan haar ex-man Achraf Hakimi. Gevraagd naar de impact van haar scheiding, vooral de vele kritiek die ze kreeg, antwoordde ze: "Het is een mannenwereld en misogyn als je bedenkt dat toen we onze relatie begonnen, hij geen geld verdiende en ik bekender was dan hij. Stel je dat voor." Tijdens de scheidingsprocedure had de actrice de helft van hun gezamenlijke vermogen geëist, zo’n 10 miljoen euro. Maar de PSG-ster had intussen heel zijn vermogen op naam van zijn moeder gezet.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team