Zoeken

Liefde Hiba Abouk en Achraf Hakimi blijft sterk ondanks geruchten

17 januari 2023 - 20:00 - Sport

©

De geruchten over een crisis in het huwelijk tussen Hiba Abouk en Achraf Hakimi blijken onwaar te zijn. De vrouw van de Marokkaanse international heeft opnieuw de berichten ontkend over een scheiding. "Alles gaat heel goed tussen Hakimi en mij, alles wat gezegd is, is compleet onwaar," zegt Hiba.

Sommige media hadden deze geruchten aangewakkerd omdat er geen foto’s van het paar op sociale media waren verschenen sinds oktober. Hiba had wel een foto gepubliceerd met haar oudste zoon tijdens een vakantie in Marokko. Hakimi was op hetzelfde moment in New York met zijn teamgenoot en vriend Kylian Mbappé. Maar de voetballer bracht daarna ook tijd met zijn gezinnetje in Marrakech door.

Lees ook: Achraf Hakimi en Hiba Abouk uiteen? Actrice reageert

Hiba Abouk en Achraf Hakimi ontmoetten elkaar tijdens de opnames van een Spaanse serie en delen sindsdien een prachtige liefdesverhaal. Ze worden regelmatig samen gespot tijdens gelegenheden en hebben duidelijk laten zien dat hun relatie sterk is. "Er is geen enkel probleem in onze relatie en we zijn gelukkig samen", aldus de actrice.

Bladna.nl