Zoeken

Dit verwijt Hervé Renard aan de scheidsrechter van Marokko-Portugal

25 juni 2018 - 11:22 - Sport

©

Hervé Renard gaf gisteren een emotionele persconferentie in aanloop van de wedstrijd van vandaag tussen Marokko en Spanje.

De Atlas Leeuwen zijn reeds uitgeschakeld op het WK in Rusland. Toch hoopt de bondscoach dat de wedstrijd tegen Spanje net zo mooi zal zijn als het duel tegen Portugal. Hij wenst de 40.000 Marokkaanse supporters die de wedstrijd zullen bijwonen blij te maken.

Renard is nog steeds woedend op de scheidsrechter van de wedstrijd tegen Portugal. Volgens hem werden zeker drie fouten niet gefloten.

"Als we kijken naar alle feiten van de wedstrijd tegen Portugal, is het een totale onrechtvaardigheid. Het doelpunt dat na enkele minuten werd gemaakt, Pepe maakte een enorme fout op de eerste paal. Waarom werd dat niet gezien?"

"Dan is er een hand van Pepe, net als tegen Australië, die een penalty kreeg en daarmee gelijk kon spelen tegen Denemarken. Voor ons werd het vergeten of ze vertellen dat het een onvrijwillige hand is, maar het werkt in één wedstrijd en niet in een ander."

"Er was ook een flagrante penalty. Boutaïb werd door een gewelddadige klap in een strafschopgebied geslingerd zonder enige reactie van de scheidsrechter, dus voor mij is het een totale onrechtvaardigheid", aldus Renard.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team