Zoeken

Blijft Hervé Renard in Marokko? Antwoord in juli! (video)

28 juni 2018 - 16:08 - Sport

©

Fouzi Lekjaa, baas van de Marokkaanse voetbalbond, sprak met Medi 1 over de toekomst van bondscoach Hervé Renard in Marokko en de ambities van het koninkrijk voor de komende competities.

De voetbalbondbaas belooft volgende maand een antwoord op de vraag of Hervé Renard in Marokko zal blijven of niet. "Aan het einde van het WK zullen we over de toekomst van Hervé Renard bij de Atlas Leeuwen spreken", aldus Lekjaa eraan toevoegend dat Marokko op 7 september een kwalificatiewedstrijd voor de Afrika Cup 2019 tegen Malawi gepland heeft staan.

Fouzi Lekjaa stelt tevens dat niemand onmisbaar is bij het Marokkaans elftal, noch de spelers, noch de staf. "Het team is van de Marokkanen en de prestaties moeten we blijven verbeteren. Ons niveau wordt nu wereldwijd erkend maar niemand moet onmisbaar zijn voor het nationale team.", aldus de baas van de FRMF.

De Atlas Leeuwen moeten blijven presteren voor de volgende competities, met name de Afrika Cups in 2019 en 2021 maar ook voor het WK-2022 in Qatar.

Reageer op Facebook

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team