Zoeken

Baas Marokkaanse voetbalbond reageert op vertrek Hervé Renard

11 mei 2019 - 15:00 - Sport

©

Faouzi Lekjaa, voorzitter van de Marokkaanse voetbalbond, heeft in een interview op Radio Mars gereageerd op de berichten over het vertrek van bondscoach Hervé Renard na de Afrika Cup 2019.

De verantwoordelijke oordeelde dat deze berichten geen dienst bewijzen aan het Marokkaans elftal en de sfeer binnen het team verstoren.

Lekjaa, overtuigd dat de Atlas Leeuwen ver zullen gaan tijdens de Afrika Cup, weigerde tevens een vertrek van Renard te bevestigen. "Onze relatie wordt niet bepaald door wettelijke clausules, we kijken of we kunnen blijven samenwerken of niet, en dat is wat we gaan doen na de volgende grote competitie, de Afrika Cup 2019.", aldus Lekjaa.

Volgens de media had de voetbalbond echter een duidelijk bericht gestuurd naar Renard door hem niet uit te nodigen op een belangrijke vergadering over de toekomst van de Marokkaanse voetbal. De voorzitter van de voetbalbond heeft dat niet willen bevestigen. Hervé Renard had het feit dat hij niet was uitgenodigd "een sterk signaal" genoemd dat geen twijfel liet over zijn toekomst in Marokko.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team