Zoeken

Ontroerend bericht Hanane El Fadili over eerste Ramadan zonder vader

4 april 2022 - 11:00 - Cultuur

©

Een aantal uren voor de aanvang van de maand Ramadan, plaatste actrice Hanane El Fadili een zeer ontroerend bericht op Instagram over haar gevoelens bij de eerste Ramadan zonder haar vader, acteur Aziz El Fadili, die overleed aan Covid-19 in een Nederlands ziekenhuis in november 2021.

De maand Ramadan is een tijd om te delen, te bidden en om de familiebanden aan te halen, en Hanane El Fadili zal dat doen zonder een steunpilaar van haar familie: haar vader Aziz El Fadili. "De eerste Ramadan zonder jou komt eraan, Vader. Je lichaam mag dan afwezig zijn, maar je herinnering is aanwezig en verlicht de plaats". De emotionele boodschap van de actrice op Instagram lokte heel wat reacties uit bij haar 170.000 volgers, meldt SNRTnews.

Lees ook: Marokkaanse acteur Aziz El Fadili in kritieke toestand in Nederlands ziekenhuis

"Dit jaar zal ik zonder jou, maar met veel liefde kijken naar de laatste serie waar we samen aan werkten ’Bnat Si Tahar’. En mijn herinneringen brengen me ook terug naar de allereerste artistieke creatie die ik ontdekte aan jouw zijde, zo’n twintig jaar geleden. Je wist me naar het juiste pad te leiden en alleen jij kon mijn leergierigheid begeleiden", voegt ze eraan toe op haar Instagram-pagina.

Lees ook: Ramadan 2022 : 2M onthult programmatie

Aziz El Fadili werd 78 jaar. Hij overleed op vrijdag 19 november 2021 aan de gevolgen van Covid-19. Hij laat een rijke artistieke carrière achter en was ook één van de meest emblematische weerpresentators op de Marokkaanse televisie.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team