Zoeken

Ramadan 2022 : 2M onthult programmatie

22 maart 2022 - 09:40 - Cultuur

©

Met nog enkele dagen te gaan voor de maand Ramadan heeft de Marokkaanse televisiezender 2M zijn programmaschema onthuld, waar alle Marokkanen hun gading in zouden moeten terugvinden.

De zender 2M heeft een rijk en divers programma uitgewerkt om zijn kijkers gedurende de hele maand Ramadan 2022 te begeleiden. De producties bevatten de beste nationale talenten. "We hebben ook een aanbod gepland dat aan de nieuwe verwachtingen beantwoord. Ook dit jaar bieden we weer een rijk, onderhoudend en kwalitatief hoogstaand programma, zowel via de ether als via het digitale platform van 2M. De ervaring wordt dus ook uitgebreid naar onze digitale media, namelijk 2M.ma en onze sociale netwerken," zegt Salim Cheikh, directeur-generaal van 2M.

Lees ook: Al Aoula: rijk programma voor Ramadan 2022

Het verborgen camera-programma "Mchiti Fiha" wordt dit jaar op prime time uitgezonden, namelijk op het moment dat het vasten wordt verbroken. Dit zal worden opgevolgd door sitcoms vol met grappige dialogen en gekke situaties, aldus het persbericht.

Eén van de sitcoms "Zenqat Assaada", werd geregisseerd door Safae Baraka en heeft in de hoofdrollen Mohamed Khiari, Souad Khouyi, Yassar, Hasna Moumni, Jamila El Haouni, Rafik Boubker en vele anderen. Dan is ook nog de serie "Ti Ra Ti" waarin de kijkers Hassan El Fad in de rol van Kebbour, en zijn sidekick, Fatiha, gespeeld door Mounia Lamkimel, te zien krijgen.

Wat televisiefilms betreft, heeft 2M producties gepland zoals "Zettat" met Mohammed El Khiari in de hoofdrol en "Safi Salina" waarin het duo Samia Akariou en Rhany Kabbaj te zien zal zijn in een verhaal over een echtpaar midden in de coronapandemie.

Lees ook: 2M gaat reality-show "The Best Baker" uitzenden (video)

Ook andere fictie staat op het programma, zoals bijvoorbeeld "Al Maktoub" waarin de sterren van het kleine scherm Meriem Zaime, Amine Naji en Dounia Boutazout intrigerende verhalen vertellen over feiten van de Marokkaanse samenleving.

De realityshows moeten kijkers opbeuren en tegelijk educatief zijn. Zo is er de banketbakkerswedstrijd voor beroemdheden "Ahssan Pâtissier Celebrity", waarbij vijf beroemdheden de uitdaging aangaan om zichzelf te overtreffen ten bate van liefdadigheidsinstellingen. En ook de "Jamel Comedy Club Marokko" wordt voor het derde opeenvolgende jaar geprogrammeerd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team