Zoeken

Hamza mon bb: datum uitspraak bekend

25 december 2020 - 14:20 - Marokko

©

Sakina Glamour en de twee andere beklaagden in de zaak Hamza mon bb zullen tot 4 januari 2021 moeten wachten om de beslissing van het hof van beroep in Marrakech te horen. De uitspraak in het proces tegen Dounia Batma en haar zus Ibtissam staat op 30 december gepland.

Na meer dan zes maanden met hoorzittingen, komt er eindelijk een einde aan het beroep in de zaak tegen influencer en journalist Simo Dahir en Adnane Saken of "Moul Ferrari". De zaak is beraadslaagd en de uitspraak zal binnen twee weken worden uitgesproken.

De beklaagden werden afgelopen februari door de rechtbank van eerste aanleg veroordeeld tot een gevangenisstraf van twee jaar met een boete van 10.000 dirham, nadat uit onderzoek was gebleken dat ze betrokken waren bij het beheer van het Instagram-account dat werd gebruikt voor laster en chantage tegen artiesten en beroemdheden.

Sakina Jannah, alias Glamour, had Dounia Batma en haar zus Ibtissam aangegeven tijdens haar verhoor door de gerechtelijke politie. Aangenomen wordt dat de twee zussen aan de basis liggen van het account Hamza mon bb.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team