Zoeken

Hamza Mon bb: Soukaina Glamour verlaat gevangenis

16 oktober 2021 - 10:40 - Gemeenschap

©

Youtuber Soukaina Glamour, die op 11 februari 2020 tot twee jaar gevangenisstraf werd veroordeeld voor haar betrokkenheid bij de zaak Hamza Mon bb, is op donderdag 14 oktober 2021 vrijgelaten uit de gevangenis. Hamza mon bb is een chantage- en afpersingszaak, gekoppeld aan een anonieme account die schandalen onthulde over verschillende publieke figuren.

Soukaina Janah, alias Glamour heeft haar straf uitgezeten. De youtuber die beschuldigd wordt in de zaak bekend als Hamza Mon bb, heeft op donderdag 14 oktober de Oudaya gevangenis in Marrakech verlaten. Bij haar vrijlating, werd ze opgewacht door leden van haar familie.

Lees ook: Dounia Batma reageert op veroordeling medeverdachte "Hamza mon bb"

In februari 2020 werd Soukaina Glamour door de strafkamer van Marrakech veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf en een boete van 10.000 dirham. Verschillende personen, waaronder degene die de zaak aan het rollen heeft gebracht, zijn gearresteerd en veroordeeld voor hun aandeel in deze zaak. Onder hen Dounia Batma en haar zus Ibtissam, de journalist Simo Daher en Mohamed Madimi.

Lees ook: Hamza mon bb: zus Dounia Batma in de gevangenis

Allen werden vervolgd en veroordeeld wegens "deelname aan frauduleuze toegang tot computersystemen", "opzettelijke deelname aan het belemmeren van de werking van dit systeem", "verspreiding van beelden en verklaringen van anderen zonder toestemming", "verspreiding van ongegronde feiten met als doel de persoonlijke levenssfeer te schaden en te lasteren", alsmede wegens "deelname aan chantage".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team