Zoeken

"Hamza mon bb" weer actief op sociale media

19 februari 2021 - 14:40 - Gemeenschap

©

Het beruchte account ‘Hamza mon BB’ is weer terug op sociale media. Een paar dagen geleden werden nog meerdere verdachten in deze zaak tot gevangenisstraffen veroordeeld. De mysterieuze account bracht schandalen naar buiten over bekende Marokkanen.

Verschillende mensen werden in Marokko veroordeeld voor oplichting, luxeprostitutie en chantage. De bekende zangeres Dounia Batma en haar zus werden hiervoor veroordeeld. Maar nu is de gevreesde account weer actief.

"Ik heb alles van op afstand gevolgd en ik ben blij met de uitkomst. Het doek is gevallen voor sommige separatisten en vijanden van het koninkrijk Marokko en Mohammed Madimi is er één van," staat er in een bericht. Madimi heeft een gevangenisstraf gekregen van 22 maanden vanwege zijn betrokkenheid bij de zaak.

Het lijkt erop dat de account niet vanuit Marokko wordt beheerd. Een jaar geleden was het profiel ook actief op Snapchat. Hamza mon BB heeft verschillende schandalen, die tussen 2016 en 2020 plaats hebben gevonden, naar buiten gebracht.

Zangeres Dounia Batma kreeg voor deze zaak een gevangenisstraf van 1 jaar opgelegd. Ook haar zus Ibtissam werd tot een celstraf veroordeeld.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team