Zoeken

FIFA 22: Achraf Hakimi genomineerd voor TOTY award

13 januari 2022 - 21:00 - Sport

©

Achraf Hakimi behoort tot de genomineerden voor de "FIFA 22 Team van het Jaar". EA Sports heeft de lijst van genomineerde spelers vrijgegeven, en de Marokkaanse international staat erop in de categorie "beste verdediger".

Achraf Hakimi blijft prijzen winnen op internationale niveau. Hij werd verkozen tot de duurste speler van de Franse Ligue 1 en is nu ook genomineerd voor de TOTY op de rechtsbackpositie. Sedert zijn vertrek naar PSG heeft de speler zijn veelzijdigheid getoond, door 3 doelpunten en 3 assists voor de Parijse club te scoren.

Lees ook: Nieuw record voor Achraf Hakimi

Het 23-jarig wonderkind heeft alle kans om in zijn categorie te winnen. De pers heeft zijn talent unaniem geprezen en in zijn korte periode bij de Parijse club is hij vaak beloond geweest voor zijn prestaties. Zijn club is dit jaar een van de teams met de meeste nominaties, met spelers als Kylian Mbappé, die de TOTY goed kent, omdat hij hem al meerdere keren heeft gewonnen.

Lees ook: Achraf Hakimi tweede beste Arabische speler in 2021

Tachtig spelers die vorig jaar in de Europese topcompetities speelden, dingen mee om in het Team van het Jaar te staan. Fans moeten stemmen om te beslissen wie er op de uiteindelijke TOTY lijst komt. Van 10 tot 18 januari kan worden gestemd voor de 80 genomineerden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team