Zoeken

Hakim Ziyech: tussen blessure en transfergeruchten

11 januari 2024 - 19:00 - Sport

©

De toekomst van Hakim Ziyech bij Galatasaray is onderwerp van speculatie in de Turkse sportmedia. Zijn coach Okan Buruk heeft echter duidelijkheid verschaft over de situatie.

Volgens Buruk voelt Ziyech zich op zijn gemak bij het team en zijn geruchten over een vertrek ongegrond. De Marokkaanse international heeft Turkije tijdelijk verlaten om zich aan te sluiten bij het Marokkaans elftal voor de Afrika Cup, die van 13 januari tot 11 februari 2024 plaatsvindt in Ivoorkust.

Lees ook: Hakim Ziyech vs Galatasaray: blijft of blijft niet?

Ziyech kampt momenteel met een lichte blessure en volgt een aangepast behandelplan. Zijn coach bevestigt dat de middenvelder in behandeling is en nog niet is begonnen met trainen. Er is een specifiek behandelprogramma voor hem opgesteld, waarmee elk idee van een vertrek bij Galatasaray van de baan is.

De Atlas Leeuw bevindt zich momenteel in Ivoorkust voor de Afrika Cup met zijn teamgenoten. Zijn terugkeer naar de trainingen zal geleidelijk gebeuren. Volgens de arts van het Marokkaans elftal, Christophe Baudot, is Ziyech momenteel in een revalidatiefase en kan hij volledig hersteld zijn van zijn blessure voor het begin van het toernooi.

Lees ook: Ziyech, Saiss, Mazraoui: update over geblesseerde spelers voor Afrika Cup

Ziyech, die Galatasaray vervoegde op 19 augustus als huurspeler met een koopoptie, sloot een moeilijke periode bij Chelsea af met deze overstap. Voor het seizoen 2023-2024 ontvangt hij een netto salaris van 3.587.500 euro.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team