Zoeken

Hakim Ziyech smeekte Chelsea-eigenaar om vertrek

2 februari 2023 - 19:00 - Sport

©

De Marokkaanse international Hakim Ziyech heeft alles op alles gezet om zijn transfer naar PSG voor elkaar te krijgen. Hij stuurde zelfs een bericht naar Chelsea-eigenaar Todd Boehly. Maar het mocht niet baten.

Hakim Ziyech is ontstemd over de manier waarop zijn transfer naar Paris Saint-Germain door Chelsea werd afgehandeld. De club had het verkeerde papierwerk naar PSG gestuurd voor de goedkeuring van het overeengekomen contract, een leendeal zonder verplichting om Hakim Ziyech te kopen. Het administratief geklungel bij de Londenaren heeft ertoe geleid dat Ziyech het seizoen in de Premier League afmaakt.

Lees ook: Hakim Ziyech definitief niet naar PSG

De Marokkaanse international was zo wanhopig dat hij naar verluidt eigenaar Todd Boehly sms’te, "om hem te vragen de transfer groen licht te geven", meldt The Mirror. Maar tevergeefs, de toezending van de documenten werd vertraagd. Als gevolg daarvan is de ondertekening van de Atlas Leeuw niet doorgegaan.

Lees ook: Hakim Ziyech naar PSG? Wat denkt Walid Regragui?

De juridische commissie van de Franse voetbalbond (LFP), die verantwoordelijk is voor de goedkeuring van contracten, heeft het verzoek van PSG woensdag afgewezen. De Parijse club had gevraagd het contract van de 29-jarige speler geldig te verklaren. Een mislukte transactie die Ziyech niet snel zal vergeten. De speler gaf deze winter nadrukkelijk te kennen dat hij Stamford Bridge wilde verlaten, maar zal nu moeten wachten tot het einde van het seizoen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team