Zoeken

Mislukte transfer Hakim Ziyech: uitleg van Luis Campos

8 februari 2023 - 21:00 - Sport

©

PSG miste een cruciale transfer deze winter met Hakim Ziyech. Technisch directeur Luis Campos verklaarde dat hij alles in het werk had gesteld om de transactie te finaliseren, maar dat Chelsea weigerde mee te werken.

In het programma Téléfoot uitte Campos zijn frustratie en beschuldigde hij de Londense club ervan de transfer te hebben doen mislukken. "We hebben alles gedaan om Ziyech naar PSG te halen en de speler was ook bereid om dat te doen. Maar zoals bij alle transfers moeten de drie partijen goed samenwerken. Tussen PSG en Ziyech was alles perfect... maar helaas heeft Chelsea niet gedaan wat nodig was", zei Campos.

Lees ook: Hakim Ziyech wilde betalen om Chelsea te verlaten

De Marokkaanse international deed zelf ook alles om naar Paris Saint-Germain te kunnen vertrekken. De contacten zouden aan het einde van de transferperiode zijn gelegd en de speler zou volgens de pers bij de directie van Chelsea hebben aangedrongen om zijn transfer te versnellen. Hij zou zelfs, volgens de Engelse pers, hebben aangeboden om te betalen om Chelsea te kunnen verlaten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team