Zoeken

Hakim Ziyech definitief niet naar PSG

2 februari 2023 - 07:00 - Sport

©

Nadat Chelsea het papierwerk voor de overgang van Hakim Ziyech naar Paris Saint-Germain niet op tijd rond kreeg, tekende de Franse club beroep aan tegen het afketsen van de transfer. Maar dat beroep is woensdag verworpen door de juridische commissie van de Ligue de Football Professionnel (LFP).

Hakim Ziyech zal de kleuren van Paris Saint-Germain niet dragen. De LFP heeft het beroep van Paris Saint-Germain verworpen, nadat fouten van Chelsea hebben geleid tot het afketsen van de leendeal van de aanvallende middenvelder, meldt Foot Mercato. De advocaten van de Londense club hadden de verkeerde documenten naar PSG gestuurd op de avond van dinsdag 31 januari, kort voor het sluiten van de mercato.

Lees ook: Hakim Ziyech naar PSG? Wat denkt Walid Regragui?

Aanvankelijk had de Franse club van zijn Engelse tegenhanger een foutief document ontvangen. De fout werd rechtgezet en de advocaten van de Londense club stuurden het contract een eerste keer terug. Deze keer zonder de nodige handtekening. Toen de Engelsen werden ingelicht, stuurden ze een tweede versie terug. Nogmaals, zonder handtekening. Pas de derde keer werden de documenten gevalideerd. Maar het was te laat. Chelsea stelt dat de reeks fouten het gevolg was van een afdeling die het enorm druk had met het aantrekken van Benfica-middenvelder Enzo Fernandez, aldus L’Equipe.

Lees ook: Chelsea biedt Hakim Ziyech nu aan bij Barça

Zo eindigt deze onwaarschijnlijke aflevering van de mercato, die ongetwijfeld de geschiedenis zal ingaan. De teleurstelling voor Hakim Ziyech is groot, hij ziet een droomtransfer aan zijn neus voorbijgaan, terwijl hij zelfs al met succes zijn medische keuring bij de Franse club had doorstaan. De Marokkaanse international zal moeten terugkeren naar zijn club Chelsea, bij wie hij tot 2025 onder contract staat.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team