Zoeken

Positieve gevolgen voor Ziyech na mislukte transfer

3 maart 2023 - 17:00 - Sport

©

Hakim Ziyech staat opnieuw in de belangstelling na zijn mislukte transfer naar PSG. Hij mist geen enkele kans om zijn vaardigheden te tonen.

Terwijl velen verwachtten dat hij zich in zichzelf zou terugtrekken na zijn mislukte transfer, weigert Hakim Ziyech zijn carrière op te geven, ook al is hij kapot van de mislukte transfer naar PSG. De Chelsea-coach verwachtte niet minder van hem. "Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt en het zal ook niet de laatste keer zijn. Hij is een professionele speler, hij begrijpt de situatie. Hij staat bij ons onder contract en is beschikbaar voor het team. Hij zal de rest van het seizoen bij ons blijven", aldus Graham Potter.

Lees ook: Chelsea-Tottenham: Ziyech geeft tegenstander klap (video)

Drie dagen na de ongelukkige gebeurtenis mocht de 29-jarige middenvelder starten in de Premier League tegen Fulham. De coach, die voor het WK helemaal niet op hem rekende, begon hem in te zetten in de competitie en in de FA Cup. Op 15 februari werd hij zelfs opgesteld in de Champions League tegen Dortmund tijdens de 8ᵉ finales in Duitsland (0-1). Een wedstrijd waarin hij een van de meest succesvolle spelers van zijn team was, meldt Foot Mercato.

Het missen van zijn transfer heeft niet alleen negatieve kanten, de Marokkaanse speler krijgt nu vaker een plaats in het basisteam dan in het verleden. Zo heeft hij al 18 wedstrijden gespeeld sinds het begin van het seizoen. Dit was tot enkele maanden geleden niet mogelijk. In afwachting van een uitweg deze zomer, profiteert hij van de mogelijkheden die hem worden geboden om de aandacht van andere clubs te trekken.

Lees ook: Bayern München wil Hakim Ziyech kopen

Volgens de Spaanse pers is de kans groot dat Hakim Ziyech deze zomer bij Bayern München terechtkomt. De media-aandacht voor zijn mislukte transfer naar PSG en zijn huidige prestaties, hebben hem opnieuw in de schijnwerpers gezet.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team