Zoeken

DSV opent route voor goederenvervoer tussen Marokko en Spanje

15 september 2021 - 19:40 - Economie

©

De Spaanse dochteronderneming van de Deense multinational DSV heeft een nieuwe route geopend voor het vervoer van goederen over land tussen Spanje en Marokko. De nieuwe route heeft tot doel de import en export van goederen uit de industriële sector te vergemakkelijken.

DSV Road Spain antwoordt met deze nieuwe route aan de stijgende vraag naar goederenvervoerdiensten tussen Marokko en Spanje en de toenemende vraag van Spaanse bedrijven om de commerciële samenwerking met Marokko en Noord-Afrika te versterken.

Lees ook: Zweedse technologiereus Trelleborg vestigt zich in Marokko

Het Spaanse filiaal van DSV bezit dertien locaties, een vloot van ruim 400 vrachtwagens en meer dan 400 medewerkers. In 2020 had DSV Road Spain een omzet behaald van ruim 135 miljoen euro. Dat bericht Diario de Transporte.

Via de nieuwe landroute zullen elke vrijdag goederen vanuit distributiecentra in San Fernando de Henares (Madrid) en Molins de Rei (Barcelona), naar Casablanca worden vervoerd in maximaal 48 uur. DSV zal heel Marokko bedienen en beschikt daarvoor over twee opslagplaatsen in Casablanca en Tanger

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team