Zoeken

French Montana scoort Diamanten plaat met "Unforgettable"

28 augustus 2022 - 21:00 - Cultuur

©

French Montana, Amerikaanse rapper van Marokkaanse afkomst, heeft een diamanten plaat ontvangen voor "Unforgettable". Hij bracht het duet met Swae Lee uit in 2017.

De Recording Industry Association of America (RIAA) kende French Montana een diamanten plaat toe voor zijn nummer "Unforgettable", wat overeenkomt met 10 miljoen verkochte platen. De rapper vierde woensdag het goed nieuws bij hem thuis met vrienden en medewerkers zoals Sylvia Rhone, CEO van Epic Records en Sal Slaiby, mede-oprichter en CEO van XO Records, meldt Variety.

Lees ook: "French Montana Concept", de Marokkaanse Rolex Daytona

Het liedje werd door Epic Records en Bad Boy Records geproduceerd. De release vond op 7 april 2017 plaats. "Unforgettable" is de eerste single van French Montana’s tweede studioalbum Jungle Rules.

Lees ook: Indrukwekkende autocollectie French Montana

De clip met de Oegandese jeugddansgroep ’Triples Ghetto Kids’ is meer dan 1,4 miljard keer bekeken op YouTube. "De meesten van hen wonen nu in de Verenigde Staten", zegt French Montana. Voor laatstgenoemde is de diamanten plaat ook een mooie onderscheding voor Marokko, zijn land van herkomst, en voor de Bronx.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team