Zoeken

French Montana viert Atlas Leeuwen met nieuwe song (video)

17 december 2022 - 15:00 - Cultuur

©

De historische prestatie van Marokko op het WK 2022 in Qatar, waarbij het woensdag in de halve finale met 2-0 verloor van Frankrijk, wordt door de Marokkaans Amerikaanse rapper French Montana gevierd met een nieuwe song.

De titel van het nieuwe nummer is "Morocco". Met deze titel viert French Montana het feit dat Marokko het eerste Afrikaanse en Arabische land is dat de halve finale van het WK bereikt. Woensdag verloren de Atlas Leeuwen van Frankrijk in een zwaar bevochten wedstrijd.

Lees ook: French Montana viert overwinning Atlas Leeuwen (video)

"Vandaag (woensdag 14 december) mag geen enkele Marokkaan ter wereld verdrietig zijn. We hebben de wereld opgeschud en geschiedenis geschreven 🇲🇦🇲🇦🇲🇦 Ik ben zo trots op het hele Marokkaanse team. En zo trots op het hele land", schreef de rapper op zijn Instagram-account.

De videoclip van het nummer "Morocco" is op Apple Music, Spotify en YouTube beschikbaar. In de clip worden de hoogtepunten van het team op het WK 2022 in Qatar getoond. De Atlas Leeuwen spelen deze zaterdag de kleine finale tegen Kroatië voor de derde plaats.

Lees ook: Youssef En-Nesyri verpulvert record Cristiano Ronaldo

French Montana en andere, in de Verenigde Staten gevestigde Marokkaanse fans, waren op Times Square aanwezig om het monumentale succes van Marokko te vieren, dat zich voor het eerst voor de halve finales van een WK kwalificeerde door het Portugal van Cristiano Ronaldo met 1-0 te verslaan.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team