Zoeken

"French Montana Concept", de Marokkaanse Rolex Daytona

27 augustus 2022 - 09:00 - Cultuur

©

Skeleton Concept, een Frans haute horlogerie-atelier dat gespecialiseerd is in high-end horloges en de personalisatie van exclusieve uurwerken, heeft een nieuw concept voorgesteld voor de Amerikaanse rapper van Marokkaanse afkomst French Montana.

Het "French Montano Concept" is doordrongen van Marokkaanse kleuren. Het is gebaseerd op een Rolex® Daytona 116520 en heeft een wijzerplaat van saffierglas. Het kleurenpalet is groen en rood. Als een verdere verwijzing naar de wortels van de diamantartiest zijn op de chronograaf op 12 uur subdial Arabische cijfers aangebracht.

Lees ook: French Montana dropt "Keep it Real"-videoclip

Er zijn twee versies van het "French Montana Concept": één in origineel roestvrij staal met antraciet PVD coating en één satijn afgewerkte armband met gepolijste flanken, de andere met een kast in gefreesd carbon en een nylon band, aldus Hypebeast.

Lees ook: Indrukwekkende autocollectie French Montana

"Dit complexe uurwerk, ontworpen door Skeleton Concept met mijn culturele wortels in het achterhoofd, vertegenwoordigt originaliteit, precisie en kwaliteit," meldt French Montana. "Het tot leven brengen van het French Montana Concept samen met visionair Kevin Novitch was zowel inspirerend als bevredigend, vooral omdat ik nu een horloge heb dat mijn land symboliseert." Skeleton Concept had vijf maanden nodig om het horloge te ontwikkelen. Het "French Montana Concept" kan worden besteld bij Skeleton Concept voor een prijs van 65.000 euro.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team