Zoeken

Fransman verdacht van moord op vrouwelijke ingenieur in Marrakech

16 februari 2021 - 14:00 - Gemeenschap

©

Een Fransman, twee van zijn landgenoten en een Marokkaanse vrouw zijn aangeklaagd voor hun vermeende betrokkenheid bij de dood van een vrouwelijke Marokkaanse ingenieur. Het slachtoffer overleed door een val van de tweede verdieping van een gebouw in Marrakesh.

Het drama vond plaats in een appartement in de wijk Gueliz in Marrakesh. Het slachtoffer was na een handgemeen met haar Franse vriend naar het bovengelegen appartement van haar zus gevlucht. De zus van het slachtoffer probeerde samen met twee vrienden, beiden met de Franse nationaliteit, de woeste man tot bedaren te brengen.

Terwijl de twee vrienden van de zus van het slachtoffer probeerden om hun landgenoot te kalmeren, had de ingenieur zichzelf opgesloten in een kamer. Vervolgens is de vrouw om nog onduidelijke redenen uit het raam gevallen, meldt de website Kech24.

Door de val was de vrouw op slag dood. Er is nog veel onduidelijkheid over de omstandigheden van haar tragische overlijden. In afwachting van het autopsierapport zijn de vier betrokkenen afgelopen dinsdag voor het hof van beroep in Marrakesh verschenen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team