Zoeken

French Montana in Amerikaanse Congres

13 december 2021 - 17:00 - Cultuur

french-montana-kapitool.jpg

De in Marokko geboren Amerikaanse rapper French Montana heeft een bezoek gebracht aan Capitol Hill, waar hij met Amerikaanse afgevaardigden sprak over het probleem van drugsgebruik en immigratie.

French Montana verklaarde dat hij definitief de rug heeft toegekeerd naar drugs- en alcoholgebruik. Het is zijn missie geworden om de aandacht te vestigen op drugsverslaving, vooral in de hip-hop gemeenschap.

Lees ook: French Montana koopt villa van 8 miljoen dollar

In 2019 werd de rapper opgenomen in een ziekenhuis in San Fernando Valley na acute hartproblemen, buikpijn en misselijkheid als gevolg van zijn alcohol- en drugsverslaving. De ’Coke Boys 2’ artiest wil helpen het probleem van drugsverslaving op te lossen.

Met deze toezegging bezocht French Montana het Amerikaanse Congres waar hij een tiental ontmoetingen had met afgevaardigden, om te bespreken hoe hij zijn platform het beste kan gebruiken om de aandacht te vestigen op dringende zaken zoals drugsverslaving in de Amerikaanse showbizz-gemeenschap. Onder de aanwezigen was senator Tim Scott.

Lees ook: French Montana keert drugsgebruik voorgoed rug toe

In een verklaring aan The Hill zegt Mike Rubino, de manager van French Montana, dat de rapper naar het Congres kwam om te praten over het drugsprobleem in het land, dat de Afro-Amerikaanse gemeenschap onevenredig zwaar treft. Hij voegde eraan toe dat hij "zeer open was over zijn persoonlijk probleem”.

Een ander onderwerp was immigratie. "Hij heeft het hele proces meegemaakt en vindt dat het een grote last is voor mensen die dingen op de juiste manier willen doen en dat het een te lang proces is," aldus Mike Rubino.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team