Zoeken

French Montana keert drugsgebruik voorgoed rug toe

9 december 2021 - 10:40 - Cultuur

©

French Montana, de Amerikaanse rapper van Marokkaanse afkomst, zegt dat hij het gebruik van drugs en alcohol definitief de rug heeft toegekeerd.

"Ik ben gestopt met drinken en roken en ben beginnen te sporten. [...] Ik ben overal mee gestopt," zei French Montana tijdens zijn passage in de Rap Life Radio show, gehost door Eden Darden op Apple Music. "En als je met vrienden was, zou je dan een glas wijn drinken?", vroeg de presentator van de show. De rapper antwoordde ontkennend, maar gaf toe dat het wel moeilijk was.

Lees ook: Akon gaf valse horloge aan French Montana

French Montana werd in 2019 opgenomen in een ziekenhuis in San Fernando Valley, na acute hartproblemen, maagpijn en misselijkheid veroorzaakt door zijn verslaving aan alcohol en drugs. Vandaag doet hij zijn best om dezelfde fouten niet te herhalen. "Ik ben er nu bewust van dat voor mensen die met deze dingen (drugs- en alcoholverslaving) te maken hebben, de trein soms te snel gaat zonder dat ze dat beseffen," zegt hij.

Lees ook: French Montana zegt eindelijk waarom hij in het ziekenhuis belandde

French Montana promoot momenteel zijn vierde studioalbum genaamd ’They Got Amnesia’, en hij is niet van plan om zich af te laten leiden. "Ik ga het vieren, maar op dit moment wil ik me vooral blijven concentreren om een aantal zaken gedaan te krijgen."

Bladna.nl