Zoeken

Frankrijk: oproep om ​​Marokkaans kind te redden

24 januari 2021 - 15:20 - Wereld

©

In het Franse Flers dans l’Orne is een oproep gelanceerd voor donaties om een ​​Marokkaans kind te kunnen redden dat slachtoffer is geworden van een huiselijk ongeval. Het kind is verbrand tot de 3e graad op 50% van zijn lichaam. Zijn evacuatie naar Frankrijk vereist 10.000 euro.

In Frankrijk zou de kleine Reda kunnen genieten van passende medische hulp om later een ​​normaal leven te kunnen leiden. Zijn ouders, die het niet zo breed hebben, spendeerden hun spaargeld om hem in leven te houden in de privékliniek waar hij naartoe werd gebracht na een hartaanval. Hij wordt momenteel in een kunstmatige coma gehouden en wacht op zijn transport.

Zijn oom, Si Hamou Raji, voorzitter van de Vereniging van Marokkanen in Flers en zijn tante, vroegen om hulp voor het betalen van de rekening van hun neefje in de privékliniek in Casablanca, waar hij sinds 7 januari wordt verzorgd.

De eerste oproep om fondsen te werven werd gelanceerd op zaterdag 16 januari 2021 via de ARMF en bracht na vijf dagen 1498 euro op dankzij 33 donateurs. Het wachten is nu op andere donateurs om de 10.000 euro op te halen die nodig zijn voor zijn transport.

Klik hier om Reda te helpen

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team