Zoeken

Abdessamad Ezzalzouli naar Saoedi-Arabië?

29 april 2024 - 14:00 - Sport

©

De toekomst van Abdessamad Ezzalzouli bij Real Betis is onzeker. De Spaanse club overweegt om de Marokkaanse vleugelspeler te verkopen als er een goed bod op tafel komt. Twee clubs uit Saoedi-Arabië hebben al interesse getoond.

Ezzalzouli kwam dit seizoen voor 7 miljoen euro van Barcelona naar Betis, maar wist geen plaats te veroveren in het eerste elftal. De clubleiding is niet tevreden met zijn prestaties en wil hem in de zomerse transferperiode wellicht verkopen, meldt Sport.es.

Lees ook: Vertrek Abde Ezzalzouli: Barcelona verliest 550.000 euro

Twee clubs uit Saoedi-Arabië hebben al laten weten dat ze Abde Ezzalzouli willen kopen. Barcelona zou bij een transfer de helft van de transfersom ontvangen. Ezzalzouli verliet Barcelona in de winterstop omdat hij te weinig speelde. De jonge Atlas Leeuw behoorde niet tot de plannen van Xavi Hernandez, terwijl hij net terugkwam van een succesvolle periode op huurbasis bij Osasuna.

Lees ook: Abde Ezzalzouli: desillusie bij Real Betis

Naar verluidt zou Abde Ezzalzouli liever in Spanje blijven, maar de financiële voordelen van een overstap naar Saoedi-Arabië kunnen hem overtuigen. Ook clubs in Europa, zoals AC Milan, tonen interesse in de Marokkaan.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team