Zoeken

Ivorianen huwen Hakim Ziyech met een Ivoriaanse actrice

29 januari 2024 - 18:00 - Sport

©

De kwalificatie van Ivoorkust voor de achtste finale van de Afrika Cup, dankzij een doelpunt van de Marokkaanse international Hakim Ziyech tegen Zambia, heeft in Ivoorkust tot uitbundige vieringen geleid. Ziyech, die speelt voor Galatasaray, wordt zo gevierd door de Ivorianen dat er geruchten de ronde doen over een huwelijk tussen hem en de bekende Ivoriaanse actrice en influencer Marie Paul Adjé.

De geruchten over het huwelijk tussen Hakim Ziyech en Marie Paul Adjé verspreidden zich via sociale media, vooral op Ivoriaanse pagina’s. Deze geruchten ontstonden in Ivoorkust na de kwalificatie van het Ivoriaanse team voor de volgende ronde van de Afrika Cup 2024. Deze kwalificatie werd overal in het land met veel enthousiasme ontvangen. Sommige Ivoriaanse supporters hebben zelfs voorgesteld om een straat in Abidjan te vernoemen naar de Marokkaanse international. "Het is nu donderdag 25 januari 2024 en er is nog steeds geen straat vernoemd naar Hakim Ziyech. Is dit een gebrek aan professionaliteit van onze regering?", vroeg een Ivoriaanse supporter zich af.

Lees ook: Straat naar Hakim Ziyech vernoemd in Ivoorkust?

Door het enige doelpunt te scoren in de wedstrijd tussen Marokko en Zambia, redde Hakim Ziyech Ivoorkust van een vroege uitschakeling in de groepsfase. Als gevolg daarvan kwalificeerde het gastland zich op het nippertje voor de achtste finale. De Olifanten spelen maandagavond in Yamoussoukro tegen Senegal, de regerend kampioen. De winnaar van deze wedstrijd zal het opnemen tegen Mali of Burkina Faso.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team