Zoeken

Estelle en Badr uit elkaar, of toch niet?

14 november 2013 - 11:32 - Gemeenschap

©

Badr Hari en Estelle Cruijff hebben begin deze week een einde gemaakt aan hun relatie. Estelle bevestigde dit zelf aan De Telegraaf.

Estelle vertelde dat ze de stres niet meer aankon. Volgens haar was een breuk onvermijdelijk. "Misschien dat het onder andere omstandigheden wel was gelukt, maar ik moet gewoon eerst alle problemen oplossen voordat ik mijn hart weer kan openstellen. Ik heb met hem de mooiste momenten beleefd. Hij kan de liefste zijn, daar heeft niemand een idee van."

De Marokkaanse kickbokskampioen reageerde zelf nog niet op de breuk. Wel werden de twee dinsdag gezellig glimlachend samen gespot op een terrasje in Amsterdam.

Badr en Estelle zouden in werkelijkheid niet uit elkaar zijn. Estelle hoopt dat ze, door haar breuk met Badr aan te kondigen, uit haar ingewikkelde scheiding met Ruud Gullit geraakt. Gullit weigert namelijk geld aan Estelle te betalen omdat Badr geld genoeg heeft om voor haar te zorgen.

Badr Hari won vrijdag een gevecht tegen Alexey Ignashov in Rusland. In januari staar hij opnieuw terecht in een aantal geweldszaken waaronder een poging tot moord. Hij riskeert een jarenlange gevangenisstraf.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team