Zoeken

Rechtszaak Badr Hari van start

10 oktober 2013 - 08:09 - Sport

©

In Amsterdam begint vandaag de rechtszaak tegen Badr Hari en medeverdachte Ferhat Y. De zaak wordt op 10, 11 en 14 oktober behandeld. De kickbokser wordt van een reeks zware mishandelingen en een poging tot doodslag op zakenman Koen Everink verdacht.

Badr Hari staat vanaf donderdag terecht voor - behalve de poging tot doodslag -, zeven mishandelingen, vernieling en een verkeersovertreding.

Volgens het Openbare Ministerie heeft Hari onder andere zijn ex-vriendin mishandeld en diens huisraad vernield. Ook zou hij in 2010 opzettelijk een voetganger hebben aangereden.

Rechtszaak Badr Hari van start

Koen Everink, die in 2012 klappen zou hebben gekregen van Badr Hari en Ferhat Y tijdens een dance-evenement in Amsterdam, zal niet getuigen tijdens de zitting. Voor de zakenman is het ’mentaal te zwaar’ om voor heel Nederland te moeten getuigen.

Badr’s vriendin Estelle Cruijff vreest voor de uitspraak. Als Hari terug naar de gevangenis moet dan zal ze op hem wachten. "Ik wacht op Badr, dat staat vast. Een leven zonder Badr kan ik mij nu al niet meer voorstellen", aldus Estelle aan Story.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team