Zoeken

ElGrandeToto komt met langverwacht album (video)

4 november 2023 - 22:00 - Cultuur

©

Na weken van spanning en een eerste single heeft ElGrandeToto eindelijk de release van zijn langverwachte album aangekondigd. Het album, waar duizenden fans op wachten, zal later deze maand beschikbaar zijn op alle muziekplatformen.

ElGrandeToto, de jonge rapper uit de wijk Benjdia, is de laatste tijd bijzonder actief geweest op sociale media. Een week geleden verraste hij zijn fans zelfs met "Weld Laadoul", de eerste single van zijn album. Het publiek kreeg een unieke versie van dit nummer te horen op het wereldberoemde Duitse muziekplatform Colors Show.

Lees ook: ElGrandeToto veroordeeld tot acht maanden celstraf

In een Instagram-story kort na de release van de single, maakte de rapper bekend dat zijn album deze maand uitkomt. Hij wil de exacte datum echter nog even geheim houden. Verschillende bronnen melden dat het album waarschijnlijk op 27 november wordt uitgebracht. De hashtag #27 verscheen namelijk recentelijk op het Instagram-profiel van de rapper. Bovendien heeft ElGrandeToto er sinds 2017 een gewoonte van gemaakt om elk jaar op 27 december een reeks nummers te onthullen.

Lees ook: ElGrandeToto terug met nieuw nummer "Silhouette" (video)

Terwijl fans uitkijken naar het album, zou er voorafgaand nog een tweede single kunnen verschijnen. In een recente post op Instagram deelde ElGrandeToto een kort fragment van dit nummer, opnieuw vergezeld van de hashtag #27.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team