Zoeken

ElGrandeToto terug met nieuw nummer "Silhouette" (video)

16 november 2022 - 07:00 - Cultuur

©

De rapper uit Casablanca onthulde zondagavond zijn nieuwste single. Taha Fahssi, alias ElGrandeToto, deelde zijn nieuwste track, getiteld "Silhouette". Het nummer lijkt geïnspireerd te zijn door zijn laatste debacles met de wet en de media.

De single staat in de top 2 van muziektrends in Marokko, minder dan 24 uur na de release. "Silhouette" verwijst naar het beroemde interview waarin de rapper werd gevraagd naar zijn cannabisgebruik en zijn rol in het aanmoedigen van dit gebruik onder jongeren, schrijft Ralia.

Lees ook: Datum start rechtszaak ElGrandeToto bekend

De rapper zendt via het nummer een boodschap de wereld in: "De veranderende stromingen, ideeën of waarden zijn slechts een uiting van de veranderende maatschappij waarin we leven. Als we het lef hebben om te wijzen op een verslechtering van traditionele waarden, dan is dat enkel omdat we de hypocrisie achter ons willen laten en de kwaliteiten van het hart en de menselijke waarden willen bevorderen", zingt hij.

Lees ook: ElGrandeToto voorwaardelijk vrij na betaling 20.000 dirham

"Als we in staat zijn om ons eigen sociale en ideologische disfunctioneren in te zien, dan kunnen wij ook de dragers zijn van vrijheid, verheffing en verzoening. Laten we de banden niet verbreken, maar een weg bouwen naar een gedenkwaardige artistieke geschiedenis. Laat ons het verminkte silhouet genezen van een realiteit die ons verandert. En als het al stoort om een gebrek aan moraliteit aan te horen, dan stoort het zeker om een gebrek aan moraliteit te beleven", zo sluit ElGrandeToto het nummer af.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team