Zoeken

Eerste Israëlische toeristen komen deze week in Marokko aan

20 juli 2021 - 18:40 - Marokko

©

De luchtvaartmaatschappijen El Al en Israir zullen op 25 juli rechtstreekse vluchten tussen Israël en Marokko uitvoeren. In totaal zullen er aanstaande zondag zo’n 400 Israëlische toeristen in Marrakech aankomen.

Er wordt sinds de normalisering van de diplomatieke betrekkingen tussen Marokko en Israël, uitgekeken naar de eerste Israëlische toeristen die het koninkrijk zullen bezoeken.

Lees ook: Israir vliegt vijf keer per week van Tel Aviv naar Marrakesh

Aanstaande zondag komen uiteindelijk zo’n 400 passagiers voor het eerst naar het koninkrijk met de luchtvaartmaatschappijen Israir (A320) en El Al (Boeing 739). Beide vluchten zullen om 13.00 uur en 16.00 uur op de luchthaven Marrakech-Menara landen, meldt Le360.

De autoriteiten en exploitanten in de sector hebben reeds instructies ontvangen om de passagiers op deze twee vluchten zo goed mogelijk te onthalen. "Voor ons is dit uitstekend nieuws. U moet weten dat de regio, met zijn zeven provincies, veel bedevaartsoorden herbergt voor Joden. Het beste ligt nog voor ons," zegt een toeristische ondernemer in Marrakech.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team