Zoeken

Club door Ez Abde in de clinch met Spaanse belastingdienst

25 augustus 2022 - 09:00 - Sport

©

Rechter María Luisa Carrascosa van de onderzoeksrechtbank in Alicante heeft Tomás Segarra op 9 september opgeroepen als getuige-deskundige. Hij is de inspecteur van de belastingdienst die het rapport heeft geschreven op basis waarvan een klacht is ingediend tegen Hércules, de voormalige club van Abdessalam Ezzalzouli.

Op basis van het verslag van Tomás Segarra heeft het Openbaar Ministerie van Alicante een aanklacht ingediend tegen de verantwoordelijken van de club Hércules en haar stichting wegens vermeende heling. De club had verzuimd de door FC Barcelona betaalde exitclausule van 2 miljoen euro voor de transfer van de Marokkaanse speler Abdessalam Ezzalzouli aan te geven.

Lees ook: Abde Ezzalzouli keert Spanje rug toe en kiest Marokko

Nadat Tomás Segarra door technische problemen op het laatste moment een eerste presentatie via videoconferentie op 21 juli moest afzeggen, zal hij op 9 september persoonlijk getuigen, zo meldt Plaza Deportiva. Na zijn getuigenis zal rechter María Luisa Carrascosa beslissen of een nieuw proces moet worden geopend, een straf moet worden opgelegd of dat de zaak moet worden geseponeerd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team