Zoeken

Achraf Hakimi te duur voor Barça

23 augustus 2022 - 17:00 - Sport

©

FC Barcelona is op zoek naar een rechtervleugelspeler om zijn verdediging te versterken. De Catalaanse club zou Achraf Hakimi willen kopen, maar de Marokkaanse international lijkt te duur te zijn voor de club.

Barça is op zoek naar een nieuwe rechtervleugelspeler nu Sergiño Dest naar verwachting naar Manchester United zal vertrekken. De Spaanse club was dicht bij de afronding van de transfer van César Azpilicueta, maar Azpilicueta blijft volgend seizoen uiteindelijk bij Chelsea. Nu die transfer niet doorgaat, heeft Barça drie opties om de verdediging te versterken, meent Fichajes.

Lees ook: Achraf Hakimi opnieuw uitgejouwd door Israëlische voetbalfans

De eerste optie zou Achraf Hakimi zijn. De Marokkaanse international speelt bij Paris Saint-Germain en is één van de beste full-backs ter wereld. Met zijn jonge leeftijd (23) en talent, is Hakimi een uitzonderlijke speler die Barça in het vizier heeft. De club zou zich de Marokkaan echter niet kunnen veroorloven vanwege zijn huidige waarde van 65 miljoen euro en zijn contract in Parijs, dat tot 2026 loopt.

Lees ook: Achraf Hakimi, beste Afrikaanse speler van het jaar?

De andere opties voor FC Barcelona zijn Belgisch international Thomas Meunier van Borussia Dortmund en Hector Bellerín van Arsenal.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team