Zoeken

RFC Luik brengt hulde aan Youssef Boujamaoui

26 augustus 2022 - 15:00 - Sport

©

Voetbalclub RFC Luik organiseerde een eerbetoon voor Youssef Boujamaoui, een jonge speler die bij een tragisch auto-ongeluk in Marokko om het leven kwam, tijdens de eerste competitiewedstrijd op woensdag 24 augustus.

De hele club, maar ook een groot deel van de stad, is in shock. De directie van de voetbalclub had aangekondigd dat ze een evenement ging organiseren ter nagedachtenis van de 13-jarige jongen uit Ans, die in de jeugdelftallen speelde, meldt La Meuse.

Lees ook: Steun voor Luikse gezin dat drie kinderen verloor bij ongeval in Marokko

De club uit Luik liet op haar Facebook-pagina weten dat de spelers van het eerste elftal bij het betreden van het veld een t-shirt zouden dragen ter herinnering aan Youssef Boujamaoui en dat er een minuut stilte zou worden ingelast door de stadionomroeper. "De club drukt opnieuw zijn diepste medeleven uit met de familie, die wreed getroffen is door het verlies van drie kinderen."

Lees ook: Belgisch voetbaltalent Youssef Boujamaoui (12), broertje en zus komen om bij ongeval in Marokko

Ter herinnering: Youssef Boujaoui (13), zijn jongere broertje Yassin (4) en hun zus Ibtissam (15) overleden bij een dramatisch verkeersongeval in Marokko.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team