Zoeken

Hakim Ziyech krijgt onweerstaanbaar bod

8 mei 2023 - 20:00 - Sport

©

Een Saoedische club toont belangstelling voor de Marokkaanse international Hakim Ziyech. De club wil de aanvallende middenvelder van Chelsea deze zomer contracteren.

Is Saoedi-Arabië de volgende bestemming van Hakim Ziyech? Volgens de Italiaanse journalist Rudy Galetti heeft een Saoedische club een officieel bod gedaan op de middenvelder van Chelsea en heeft het Saoedische ministerie van Sport stappen ondernomen om de komst van de voormalige ster van Ajax Amsterdam te vergemakkelijken. De journalist noemt de naam van de Saoedische club niet, maar het zou kunnen gaan om Al-Nassr, waar Cristiano Ronaldo speelt, Al-Hilal, Al Shabab of Al Ittihad.

Lees ook: Spanningen bij familie Ziyech

Dezelfde bron meldt dat de 30-jarige Atlas Leeuw nog steeds in het vizier van PSG staat, dat er niet in geslaagd is hem in januari over te nemen. De vraag is nu of de club er deze keer wel in zal slagen om Ziyech naar Parijs te halen via een lening of een definitieve transfer. De Marokkaanse international kwam in de zomer van 2020 voor 40 miljoen euro naar Chelsea van Ajax Amsterdam. Hij scoorde er 14 doelpunten en gaf 11 assists in 102 wedstrijden.

Bladna.nl