Zoeken

PSG overweegt Hakim Ziyech deze zomer te contracteren

9 april 2023 - 17:00 - Sport

©

De zomerse transferperiode nadert en Paris Saint-Germain is op zoek naar versterkingen voor het volgende seizoen. PSG zal naar verwachting zijn inspanningen intensiveren om de Marokkaanse international Hakim Ziyech, te contracteren. De Franse club slaagde er in januari bijna in om de 30-jarige speler binnen te halen, maar de transfer mislukte.

PSG heeft het idee om de Atlas Leeuw te contracteren echter niet opgegeven en volgt zijn situatie bij Chelsea nauwlettend, aldus Football Insider. Ziyech maakt deel uit van een kleine groep spelers van Chelsea die te koop kunnen worden aangeboden om ruimte vrij te maken en geld binnen te halen.

Lees ook: Chelsea heeft voorwaarden om Hakim Ziyech deze zomer te laten gaan

Met slechts 19 wedstrijden in alle competities voor Chelsea dit seizoen, waarvan slechts 569 minuten in de Premier League, heeft Ziyech in 2022/23 nog niet weten te scoren en slechts één assist gegeven in wat een teleurstellend seizoen voor hem is geweest.

Lees ook: Hakim Ziyech definitief niet naar PSG

Ondanks alles ziet PSG in Ziyech een kans om zijn middenveld te versterken en de concurrentie binnen het team in stand houden. Het blijft afwachten of de onderhandelingen deze keer tot een succesvolle transfer zullen leiden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team