Zoeken

Dit bedrag vraagt Chelsea voor Hakim Ziyech deze zomer

20 april 2023 - 18:00 - Sport

©

Chelsea is van plan om zich deze zomer te ontdoen van enkele spelers, waaronder de Marokkaanse international Hakim Ziyech. De Engelse club vraagt een mooi bedrag voor de aanvallende middenvelder.

Chelsea zou bereid zijn om Hakim Ziyech, wiens contract loopt tot 2025, te laten gaan voor 20 tot 30 miljoen pond. Volgens Alan Hutton, de voormalige rechtsback van Tottenham en Aston Villa, zitten de Blues in een "zeer lastige" positie met hun team. "Het is waar dat Chelsea op dit moment in een situatie zit waarin de club veel geld heeft uitgegeven, een overvloed aan spelers heeft en het aantal spelers moet verminderen voor de volgende coach, wie het ook wordt", analyseerde hij voor Football Insider.

Lees ook: Hakim Ziyech "verdrietig en verloren" bij Chelsea

Volgens Hutton is Hakim Ziyech een van de "vele spelers" die deze zomer van Chelsea zullen vertrekken. Op de vraag naar een mogelijke transfer van de Marokkaanse international naar PSG na de mislukte poging in januari, antwoordt Hutton: "Ik denk dat hij blij zal zijn te horen dat hij naar PSG is overgeplaatst. Ik denk dat hij blij zal zijn te weten dat ze er nog steeds zijn." De 30-jarige Atlas Leeuw zou ook bij Tottenham terecht kunnen komen, dat blijft aandringen om hem te contracteren.

Bladna.nl