Zoeken

Chelsea-speler reageert op afwezigheid Ziyech op oefenduel Marokko-VS

3 juni 2022 - 12:20 - Sport

©

Christian Pulisic, een Amerikaanse international die bij Chelsea speelt, heeft zich uitgesproken over de afwezigheid van zijn teamgenoot Hakim Ziyech in de Marokkaanse ploeg, tijdens een vriendschappelijke wedstrijd met het Amerikaanse team op woensdag.

De Amerikaanse aanvaller van The Blues, was tijdens de voorbespreking van de wedstrijd op dinsdag vol lof over zijn clubgenoot en vermeldde terloops ook dat hij had opgemerkt dat Ziyech niet was opgeroepen voor de wedstrijd in de Verenigde Staten, die deel uitmaakte van de voorbereiding op het WK in Qatar.

Lees ook: Inwoners Melilla gestraft bij terugkeer uit Marokko

"Ziyech is een goede speler. Hij is één van de beste spelers bij Chelsea." Zijn afwezigheid op het oefenduel in Cincinnati baarde Pulisic zorgen. "Maar hij liet me inzien dat hij gelukkig is", aldus de aanvaller.

Lees ook: Kwalificatie Afrika Cup: Ziyech ontbreekt, comeback Harit en Mazraoui

Wat de vriendschappelijke wedstrijd betreft, zei Pulisic dat het Marokkaans elftal één van de beste is in Afrika. De ploeg heeft volgens hem veel getalenteerde spelers. "Marokko heeft een geweldig team waar we veel respect voor hebben."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team