Zoeken

Moet Hakim Ziyech boeten voor slechte prestaties Chelsea?

17 januari 2023 - 16:00 - Sport

©

Sommige spelers van Chelsea FC, waaronder de Marokkaanse international Hakim Ziyech, kunnen door de slechte prestaties van Chelsea dit seizoen hun toekomst in gevaar brengen. Chelsea zou genoodzaakt kunnen zijn afstand te doen van enkele spelers om de ploeg een nieuwe dynamiek te geven en haar oude glorie terug te vinden, melden bronnen bij de club.

Ziyech kwam twee jaar geleden voor 40 miljoen euro bij Chelsea FC. Ondanks zijn uitstekende prestaties op het afgelopen WK, wordt hij door de Britse team weinig ingezet. AC Milan zou belangstelling hebben voor zijn kwaliteiten en zou met andere clubs om hem kunnen meedingen.

Lees ook: Terugkeer Hakim Ziyech naar Ajax uitgesloten

Chelsea FC heeft echter ook te maken met moeilijkheden rond andere spelers. Kai Havertz en Christian Pulisic werden de afgelopen jaren voor veel geld binnengehaald, maar ook die voldeden niet aan de verwachtingen. Daarom zal Chelsea waarschijnlijk proberen afstand te doen van deze spelers om de ploeg een nieuwe dynamiek te geven en te zorgen voor een evenwichtig team.

Lees ook: Hakim Ziyech ongelukkig bij Chelsea, bewijs in video

Omdat hij zich bewust is van zijn waarde en een transfer met salarisverlaging weigert, lijkt het geval van Hakim Ziyech daarentegen ingewikkelder. Afgelopen jaar al hadden verschillende clubs opgegeven door de salariseisen van de speler. Om de club te verlaten eist de Marokkaanse international 7-8 miljoen euro per jaar.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team