Zoeken

Hakim Ziyech raakt weer geblesseerd

7 december 2020 - 17:00 - Sport

©

Hakim Ziyech is tijdens de wedstrijd voor zijn club Chelsea tegen Leeds United weer geblesseerd geraakt. De Atlas Leeuw moest na 30 minuten het veld verlaten met een hamstringblessure. Hij werd vervangen door de Amerikaan Christian Pulisic.

Onder een staande ovatie van de 2000 aanwezige supporters stapte Ziyech geblesseerd van het veld. Door de versoepeling van de coronamaatregelen door de Britse regering mochten er eindelijk weer supporters bij de wedstrijd aanwezig zijn. Chelsea heeft veel inspanningen geleverd om dit weer mogelijk te maken.

Ondanks een vroege tegentreffer van Leeds United, stond er na negentig minuten een 3-1 overwinning op het scorebord voor de club uit Londen. Voor The Blues scoorden Olivier Giroud in de 27ᵉ minuut, Kurt Zouma in de 61ᵉ minuut en Christian Pulisic in de blessuretijd. Chelsea blijft door deze overwinning meedraaien in de top van de Engelse voetbalcompetitie.

Het is nog niet bekend hoe ernstig de blessure is die Ziyech heeft opgelopen. Coach Frank Lampard liet tijdens een persconferentie weten dat de fans en pers hierover worden geïnformeerd als duidelijk is hoe ernstig het gesteld is met de Marokkaanse spelverdeler.