Zoeken

Chaos op concert Sami Yusuf in Marokko

29 mei 2024 - 09:00 - Cultuur

©

Het concert van de Britse zanger met Azerbeidzjaanse roots, Sami Yusuf, op zaterdag tijdens de 27e editie van het muziekfestival "Fez festival of world sacred music", verliep allesbehalve soepel door problemen met de organisatie.

Veel concertgangers die tickets hadden gekocht, hadden geen zitplaats doordat er meer kaartjes waren gedrukt dan er plaatsen beschikbaar waren. Woedend begroetten ze de zanger met boegeroep.

Lees ook: Chaos op concert Marwan Khoury in Casablanca

Op sociale media bood Sami Yusuf zijn excuses aan. Hij deelde een bericht van een fan, vergezeld van emoticons die zijn verdriet over de situatie uitdrukten. De concertganger in kwestie uitte zijn teleurstelling over de slechte organisatie. Hij beweerde dat hij 5 kaartjes in de eerste categorie had gekocht, elk ter waarde van 600 dirham, maar geen zitplaats kon vinden. Ondanks dat hij en zijn vrienden om 20.00 uur zouden zijn aangekomen, vonden ze geen plaats en moesten ze staand naar het concert kijken.

Lees ook: ElGrandeToto valt fan aan tijdens concert

Door deze situatie barstten er enkele protesten los. De politie greep in om de toeschouwers wat naar voren te laten schuiven, maar ze bleven de rest van de avond staand.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team