Zoeken

Chaos op concert Marwan Khoury in Casablanca

26 april 2024 - 20:00 - Cultuur

©

Het concert van de Libanese zanger Marwan Khoury, dat donderdagavond plaatsvond in Casablanca, liep veel vertraging op door de afwezigheid van de artiest, wat tot woede leidde bij zijn publiek.

De fans die in de zaal aanwezig waren, moesten meer dan twee uur wachten op de komst van Marwan Khoury, geërgerd door dit gebrek aan respect voor de aangekondigde aanvangstijd. Door de gespannen situatie moesten de organisatoren ingrijpen om de gemoederen te bedaren en te voorkomen dat het concert uit de hand zou lopen.

Lees ook: ElGrandeToto valt fan aan tijdens concert

Deze vertraging doet denken aan een incident dat twee jaar geleden plaatsvond tijdens een eerder bezoek van de Libanese zanger aan Marokko. In die tijd miste Marwan Khoury zijn persconferentie in Casablanca, slechts enkele minuten voor de geplande tijd. Hij rechtvaardigde toen zijn afwezigheid door de "vermoeidheid van de reis". Deze houding had scherpe kritiek gekregen van het publiek en de media.

Lees ook: Concert Cheba Chino in Oujda verboden

Het concert van donderdag vond uiteindelijk plaats, maar heeft een bittere nasmaak voor de fans die hun teleurstelling op sociale media hebben geuit.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team