Zoeken

ElGrandeToto valt fan aan tijdens concert

28 februari 2024 - 23:30 - Cultuur

©

De Marokkaanse rapper ElGrandeToto heeft tijdens zijn concert in het Franse Bordeaux een fan beledigd die hem een shirt van Wydad Casablanca toewierp. De video van de woede-uitbarsting ging viraal en leidde tot een storm van kritiek op sociale media.

Het incident vond plaats tijdens de uitvoering van ElGrandeToto’s nummer "Haram". De rapper onderbrak zijn show toen hij een shirt van Wydad, de aartsrivaal van zijn favoriete club Raja Casablanca, op het podium zag belanden. Hij richtte zich tot de fan en schold hem uit met grof taalgebruik.

Lees ook: Rapper ElGrandeToto trakteert geboortewijk

De video van de scène werd massaal gedeeld op sociale media en leidde tot felle kritiek op ElGrandeToto. Internetgebruikers vonden dat de rapper respectloos had gehandeld, zowel tegenover de fan als tegenover het shirt van Wydad.

Lees ook: ElGrandeToto veroordeeld tot acht maanden celstraf

Na enkele dagen van stilte reageerde ElGrandeToto op X. Hij beweerde dat de fan hem al de hele avond had lastiggevallen en dat hij het shirt in zijn gezicht had gegooid. De rapper bood zijn excuses aan voor zijn uitbarsting, maar die werden door velen niet geaccepteerd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team