Zoeken

Brahim Bouhlel verandert van look na celstraf in Marokko

25 februari 2022 - 11:40 - Cultuur

©

De Frans-Algerijnse Brahim Bouhlel, die op 21 april in Marokko wegens "een slechte grap" tot acht maanden gevangenisstraf werd veroordeeld en in de Oudaya gevangenis in Marrakech werd vastgehouden, alvorens in december jl. te worden vrijgelaten, heeft op de sociale media zijn opwachting gemaakt. De komiek heeft zijn uiterlijk veranderd.

Enkele weken na zijn vrijlating uit de Marokkaanse gevangenis en zijn terugkeer naar Frankrijk, heeft Brahim Bouhlel voor het eerst iets op sociale media geplaatst. Op een eenvoudige foto die op Instagram is geplaatst, is te zien hoe hij een sigaret rookt, met een vollere snor en langer haar dan vroeger. Het bericht werd zonder onderschrift of boodschap gepubliceerd. De nieuwe look kan verklaard worden door het feit dat hij te zien is in de laatste aflevering van de gevangenis-serie "Sous écrous" met Ichem Boogy en Arriles Amrani.

Lees ook: Brahim Bouhlel hoopt op koninklijke gratie

Acteur Brahim Bouhlel werd in december uit de gevangenis van Marrakech vrijgelaten. Hij had een "slechte grap" gemaakt over Marokkaanse vrouwen en kinderen. Het begon allemaal met een video die in april vorig jaar in een restaurant in Marrakech was opgenomen en waarin de Frans-Algerijnse acteur Hedi Bouchenafa en de Frans-Marokkaanse snapchatter Zbarbooking te zien waren in het gezelschap van drie Marokkaanse minderjarigen. De video, die viral ging op sociale media, veroorzaakte verontwaardiging. Bouhlel verontschuldigde zich en legde uit dat het om een "parodie"-video ging.

Lees ook: Marokko: Brahim Bouhlel jaar cel in voor "slechte grap"

Op 21 april werden Brahim Bouhlel en influencer Sammy Tami veroordeeld tot respectievelijk acht maanden en een jaar gevangenisstraf, en de volgende dag in hechtenis genomen. De beslissing werd in beroep op 31 mei 2021 bevestigd. Hedi Bouchenafa heeft ondertussen het Marokkaanse grondgebied verlaten in afwachting van het onderzoek. De verzoeken en smeekbeden van Brahim Bouhlel om gratie van Koning Mohammed VI bleven zonder resultaat. De 26-jarige komiek heeft zijn straf moeten uitzitten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team