Zoeken

Bondscoach Marokko eist medische rapporten gewonde Ounajem en Amrabat

31 oktober 2017 - 18:00 - Sport

©

Bondscoach Hervé Renard heeft de medische rapporten opgeëist over de gezondheidstoestand van Nordin Amrabat en Mohamed Ounajem.

Renard wilde beide spelers in zijn definitieve selectie voor de beslissende kwalificatiewedstrijd tegen Ivoorkust van volgende week opnemen. De coach wil er zeker van zijn dat de twee topspelers niet aan het kwalificatiewedstrijd kunnen deelnemen.

Zowel Amrabat als Ounajem raakten afgelopen weekend gewond tijdens duels met hun respectievelijke clubs. Amrabat raakte in de tweede helft van een wedstrijd met zijn club Leganes tegen Sevilla gewond. Wydad-aanvaller Mohamed Ounajem verliet het veld in de 30e minuut van een wedstrijd tegen Al Ahly in de finale van de Afrikaanse Champions League.

Beide spelers zullen op vraag van Hervé Renard door de officiële arts van de Atlas Leeuwen Abderrzak El Hift worden onderzocht. El Hift zal vervolgens een rapport opstellen over hun gezondheidstoestand voor de bondscoach.

De Atlas Leeuwen zijn sinds gisteren op trainingskamp in Marokko. De spelers bereiden zich voor op de kwalificatiewedstrijd tegen Ivoorkust op 11 november in Abidjan. Marokko is momenteel eerste in groep C met negen punten. Ivoorkust is tweede met acht punten. Om zich voor het WK-2018 in Rusland te plaatsen moet Marokko gelijkspelen of winnen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team