Zoeken

Bni Nssar: 30 meisjes en gezochte verdachten opgepakt in cabaret

20 maart 2021 - 19:00 - Marokko

©

De politie heeft in een illegaal cabaret in Bni Nssar 35 mensen gearresteerd. In het cabaret, een geliefde plek bij drugssmokkelaars en andere criminelen, werden alcohol, drugs, gokspelen en prostituees aangeboden.

Assabah bericht dat het cabaret nabij de grensovergang van Melilla is gelegen en dat de eigenaar ervan regelmatig feestjes met jonge vrouwen en striptease dansen organiseerde. Onder de arrestanten bevinden zich een dertigtal jonge vrouwen die in het cabaret werkten.

Drie mensen die in het cabaret werden aangetroffen zijn criminelen tegen wie nationale arrestatiebevelen waren uitgevaardigd. Tijdens de politie-inval werden tevens hasj, een auto met een vals kentekenplaat, messen, waterpijpen en muziekinstrumenten in beslag genomen.

Volgens officiële bronnen zijn veel shisha-cafés in Nador in de afgelopen maanden omgevormd tot verboden bars en cabarets waar prostitutie, alcoholische dranken en cocaïne normaal zijn. Eigenaren verdienen volgens het blad enorme sommen geld en de inkomsten in één nacht kunnen soms oplopen tot 80.000 dirham.

In de stad werden al tientallen klachten ontvangen van ontevreden inwoners. Zij doen ook oproepen via sociale media en vragen aan minister Abdelouafi Laftit van Binnenlandse zaken en DGSN-baas Abdellatif Hammouchi om in te grijpen. Volgens de voorzitter van de Vereniging "Grand Rif" voor de Mensenrechten, Saïd Chramti, hebben Nador en Bni Nssar het groots aantal shishalounges in de regio. Hij reageerde verheugd op de inval in het cabaret, maar betreurt het dat de dergelijke invallen meestal niet leiden tot een definitieve sluiting en juridische maatregelen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team