Zoeken

Tanger: feestje eindigt in ontvoering en verkrachting

13 maart 2021 - 16:40 - Marokko

©

De zoon van een bekende zakenman in Tanger, drie andere mannen en twee jonge vrouwen zijn na een feestje met veel alcohol gearresteerd op verdenking van ontvoering, gijzeling, diefstal, verkrachting en het schenden van de noodtoestand.

Assabah bericht dat de twee jonge vrouwen van 18 en 19 jaar op het feestje waren uitgenodigd. Ze brachten twee minderjarige meisjes van 16 en 17-jarige mee. Later in de avond sloten nog drie mannen zich bij het groepje aan. Onder hen, twee bekenden van de politie en justitie.

De minderjarige meisjes werden door de drie mannen met een luxeauto naar een nabijgelegen bos gebracht. Ze werden er met messen bedreigd en verkracht. De zoon van de zakenman, die met de twee jonge vrouwen was gebleven, waarschuwde zelf de koninklijke gendarmerie in Salé. Hij vertelde dat hij zelf door de drie mannen was aangevallen maar onderzoek toonde aan dat hij had gelogen.

Op bevel van de onderzoeksrechter werden de drie mannen, de zoon van de zakenman en de twee jonge vrouwen die met hem waren gebleven, gearresteerd. De minderjarige meisjes werden in een instelling voor sociale bescherming in Casablanca opgevangen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team